Marktinformatiebijeenkomst project Meanderende Maas

Waterschap Aa en Maas organiseert in samenwerking met Taskforce Deltatechnologie op maandag 8 juni a.s. een digitale marktinformatiebijeenkomst voor het project Meanderende Maas. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

 

In de bijeenkomst staat het project Meanderende Maas centraal. Het project gaat de dijk van Ravenstein tot Lith versterken, de Maas aan Gelderse én Brabantse zijde meer ruimte geven en het gebied mooier en economisch sterker maken. Tien organisaties werken samen met bewoners, ondernemers en belanghebbenden aan de toekomst van het karakteristieke gebied rond de Maas.

Waterschap Aa en Maas wil als aanbestedende dienst de marktpartijen graag informeren over het project en de marktbenadering en hoopt inbreng van marktpartijen te ontvangen om daarmee de aanpak zo mogelijk nog te verbeteren. Ook kunt u kennismaken met vertegenwoordiger(s) van de opdrachtgevende partijen en een aantal leden van het IPM-team. Taskforce Deltatechnologie heeft namens het bedrijfsleven advies uitgebracht over het realisatieplan respectievelijk het inkoopplan en zal de uitkomsten hiervan met u delen. Om een zo hoogwaardig en effectief mogelijke inbreng te kunnen ophalen, verzoeken wij u vooraf kennis te nemen van de informatie op de website Meanderende Maas.

Wanneer:       Maandag 8 juni 2020 van 14:00 – 17:00 uur

Locatie:          Digitaal

Voor wie:       Voor geïnteresseerden vanuit het uitvoerend bedrijfsleven en ingenieursbureaus

 

Het volledige programma, inclusief wijze van aanmelden, kunt u hier downloaden.