Innovatieversnelling bij dijkversterking: JLD Dijkstabilisator in praktijk

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht organiseert een inspirerende kennissessie over innovatieversnelling bij dijkversterkingen. Een unieke gelegenheid om te leren van de manier waarop het Waterschap de JLD Dijkstabilisator als eerste heeft toegepast in de Ringdijk Watergraafsmeer in Amsterdam. Samen met vooraanstaande experts uit het veld worden successen en lessen gedeeld.

Datum: 28 november 2023
Tijd: 14:30 – 17:00 uur
Locatie: Hoofdkantoor van Waternet (Korte Ouderkerkerdijk 7, 1096 AC Amsterdam)

Innovatieversnelling bij dijkversterking
Innovatietrajecten duren vaak lang, terwijl je aan het begin nog niet weet of de innovatie echt wordt toegepast. Aan de hand van de ervaringen met de JLD Dijkstabilisator willen we je laten zien hoe je snel van idee tot toepassing komt. Het waterschap deelt samen met JLD International, het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) en Deltares waardevolle lessen en successen over de ontwikkeling, innovatie en toepassing in de Ringdijk in Amsterdam. Een hoogtepunt van de middag is de paneldiscussie, waarin vooraanstaande experts zoals Erik Wagener (Algemeen directeur HWBP) en Goaitske de Vries (Unitmanager Hydraulic Engineering bij Deltares) hun inzichten en expertise delen.

Bereid je voor op een boeiend evenement vol kennisuitwisseling en afsluitend volop netwerkmogelijkheden! Meer informatie over het programma, sprekers en verdere details volgt binnenkort.